Hooves-We're flying like the thundering hooves...
Log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Lásd, tudok repülni!
…Novellaíró verseny…

 

„Az eget mindig a madarak uralták. Szárnyukat szélesre tárva suhantak át a végtelen kékségen, a levegő óceánján, ami elérhetetlenül magasodott bársonyos felhőivel a puszta halandók fölé. Csak egy csalfa vágy volt, hogy egyszer érezhessék, ahogy testüket simogatja a szellő, és a világ fölé emelkedhetnének, átszakíthatnák a felhőket, és olyan helyekre juthatnak el, amiket el sem tudnak képzelni. Az embereknek nincsenek szárnyaik, nem tapasztalhatják meg a szabadság vad mámorát. Aki próbálkozott, elbukott. Sosem emelkedett el a földről, ami szinte magához láncolta, és nem engedte, hogy megtalálja a kulcsokat. Szárnyalni…ez volt Mariposa álma.”

 

Néhány olvasónak biztosan ismerősek ezek a sorok, amiket saját (Shadbaby) novellámból másoltam ki nektek. Úgy gondoltuk Viával, hogy az első versenynek mindenképpen a kezdeteket kellene szimbolizálnia, és a remélhetőleg várható sikereket. És mivel lehetne ezt jobban leírni, mint a repülés érzésével? Ez lesz a nevezők feladata! Megmutatni nekünk, hogy tudnak szárnyalni…szabadon, együtt a széllel, ha csupán a sorok között is.

A novellák szeretnénk, ha különbözőek lennének, de valahol mégis hasonlóak. Szeretnénk, ha leírnátok a repülés mámorát, vagy éppen a szárnyalás utáni vágyat. Csak engedjétek szabadjára gondolataitokat, idővel visszaszállnak hozzátok! Persze azért megadunk valami feladatot, mégpedig egy kép segítségével, amely ez lenne:

 View Full Size Image

Megérintem az eget…

 

Szeretnénk, ha ennek a képnek a mozzanata lenne a novella csúcspontja, a történet beteljesedése, és szeretnénk, ha az alatta olvasható mondat érzését sugallná, a mondatot nyugodtan beletehetitek a novellába, de még tökéletesebb lenne e nélkül.

Fontos tudnotok, hogy sem a Lásd, tudok repülni –t, sem a Megérintem az eget –et nem használhatjátok fel címként! Ez azonnali kizárást von maga után!

Ha pedig ez még nem csigázott fel titeket, akkor olvassátok át, mik a nyereményeink! Figyelem! A minősítéseket, címeket a Hooves szerkesztői találták ki, más oldalak nem oszthatnak ilyeneket az engedélyünk nélkül novellaíró versenyeken!I. helyezett - 30 kredi, 30 darabos ihletcsomag, Favorit Flyer cím, oklevél
II. helyezett - 20 kredit, 15 darabos ihletcsomag, oklevél
III. helyezett - 10 kredit, 10 darabos ihletcsomag, oklevél


A többi résztvevő 3 darabos ihletcsomagot és emléklapot kap.

Jelentkezés:

A következő adatlapot másold be a Jelentkezem! Menüpontba, kitöltve:

Nevem: Írói neved

Korod: Az egyenlő elbírálás miatt

E-mail címed: Ide küldjük a nyereményeket

Honlap: Nem kell, hogy saját legyen, de a kreditet ide postázzuk majd.

 

Ha van honlapod, tedd ki a táblánk, természetesen linkelt állapotban:

 

 

A novellákat a h_petra77@citromail.hu e-mail címre küldjétek el!

 

U.I.: A verseny folytatásos, így minden évben megrendezésre kerül majd, amin az előző év nyertesének részt KELL majd vennie, hogy megvédje címét...persze akkor, ha a régi és új trónkövetelőket le tudja győzni.


Hûsölj a nyári melegben egyedi módon - nézz jégkorong meccset! Nem tudod, hol kezdd? Adok pár tippet! ^^    *****    STITCHERS - Gyere és ismerd meg a Freeform csatorna sorozatát és annak színészeit! Épp San Diego Comic-Con lázban égünk!    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!    *****    INGYENES HOROSZKÓP ELEMZÉS, ASZTROLÓGIA OKTATÁS! CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik…    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!